East of Eden från Intrade kommer inom kortLady Easy CleanLADY Vägg Easy Clean: Suveränt tvättbar väggfärg

I en stressig vardag blir det lätt fläckar och märken efter mat och smutsiga fingrar. Väljer du att måla väggen med LADY Vägg Easy Clean är fingeravtryck och svåra fläckar inte längre något problem. Dom går lätt att tvätta bort och väggen håller sig lika fin! Dessutom är den miljömärkt med Svanen och EU-blomman.

Med LADY Vägg Easy Clean behöver du inte bekymra dig över fingeravtryck eller fläckar på väggarna.

Fläckar tas enkelt bort vid tvätt utan att väggen blir missfärgad. Vare sig det gäller choklad från ivriga barnfingrar, ketchup, kaffe eller en olycklig skvätt vin på väggen.
LADY Vägg Easy Clean har en suveränt tvättbar och smutsavisande yta som gör din vardag enklare.Gångmattor

Vi säljer gångmattor och kantar dessutom, vi är ganska ensamma om detta i stan.
Du får din gångmatta skräddarsydd efter ditt rum.
Vi har ett 15 tal olika mönster o färger så kom in och beställ, så kantar vi nästan omgående.


Diskduken finns nu hemma

Succsèn är tillbaka!

 

Diskduken från Ekelund blev år 2009 utnämnd till årets textil av TEKO - branschorganisationen för textil- och modebranschen.
Duken har hög uppsugningsförmåga och vävkonstruktionens struktur ger optimal rengöring. Duken är miljömärkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och kan komposteras.

Diskduken kan tvättas i maskin i 60 grader (använd inte sköljmedel) och steriliseras genom att micras våt på full effekt (800 w) i 4 minuter.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk och alla textilier från Ekelund är därmed märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.
Linneväveriet Ekelund står för tradition och kvalité.


Easy Clean

Jotuns Easy Clean är färgen som man kan rita på och sen tvätta bort, lämpligt för småbarnsfamiljer eller dagis kanske.

Se vår häftiga TV reklam nu på bla 4:an eller se ursprunget här på Norska.


Mosaik och keramik


Vänd på mig!

Fint till entrèn.

Nytt smide!


Vi skär en bit av din favorit...

Ni som väntat... Nu har det kommit hem massor av tvål bla tvålblock, äkta fransk olivtvål, jordgubbstvål, kokostvål, rostvål och nu finns det också nya fräscha tvålspett, tvålgodis och muffins.
Alla tvålar är gjorda på eteriska oljor och är därför väldigt skonsamma för huden.


"Bärslådorna" och "gått och fiskat-skyltarna" har också anlänt!

Vi har fortfarande rea på utvalda varor mellan 50%-75%.

Kika även in vårat nya tapetrum.
Välkommen!

Vi säljer nu Årechoklad

Handgjord choklad från Åre

I den jämtländska fjällvärlden, vid foten av Åreskutan, ligger Åre Chokladfabrik. Sedan 1991 har vi tillverkat handgjorda chokladpraliner, tryfflar och kolor efter recept som bygger på gamla traditioner. I starten var vi tre som rörde runt i morfars syltkastrull i ett lånat kök, nu är vi många fler och har en liten fabrik. Vi hoppas du ska älska våra praliner lika mycket som vi gör.


Nyheter varje dag


Gör som vi...håll ut

Vi rensar ju i röran just nu och då är det lätt att det blir mycket rörigt, vi utökar butiken och flyttar tapetavdelningen till gamla frissalokalen, dock ser det mycket lovande ut och vi känner oss mycket nöjda med våra nya fondväggar.
Idag torsdag måste vi stänga ett tag för vi ska flytta brytmaskin och skak och då behöver vi koncentrera oss på det.
Vid viktiga ärenden så ring eller knacka på vår dörr så ska vi göra allt för att hjälpa er ändå.

Sen så ser vi fram emot hösten med våra "nya" lokaler och alla nya fina inredningsprylar, framföra allt från vår huvudleverantör Diffrent Design, vi har hela diffrent sortimentet och är mycket nöjda med Martin etc. som leverantör.
Vi försöker i största mån själva jobba att vara diffrent så det inte blir allt för lika i alla presentbutikerna och känner också att vi lyckats bra med detta.

Kom gärna in under nästa vecka... njut en stund, koppla av med vår vackra musik från Teta och ta en titt på vår vackra fotovägg vid ingången i butiken på "hörnet"
Foton kommer snart och även vår webbutik öppnar i höst.

Shabby chic

Shabby chic är en fransk/dansk inredningsstil. Den kännetecknas oftast av det lantliga, ljusa färger oftast vit. Stilen skapades av engelskan Rachel Ashwell i slutet av 1980-talet.

Favoritstilen bland svenska inredningsbloggare. En ljus och feminin stil med inspiration från danska och franska lanthem. Massor med vitt, antika möbler med lätt slitet utseende och romantiska detaljer. Mycket begagnat, ommålat och återanvänt. Gärna lite rostigt. Ofta prydnadsföremål av egen tillverkning. Ibland kristna föremål som madonnor, kors och gamla biblar.
(Wikipedia)

 

Nu har vi målat om massor av hyllor i butiken, de har målats vita sedan har vi slipat dessa för att få till shabby chic-känslan. Om ni undrar varför det är så rörigt är det dels för att vi tapetserar om och bygger ut butiken.

Lokalen alldeles intill där frisörerna ulrika och yo hållt till kommer nu vi ta över.

 Yankee candle hemkommetNya dofter, påfyllning av electric refills, nya storlekar, clean cotton...
Rumsspray i clean cotton-doften, allas favorit.
Välkommen in!

Fin dörrmatta som kommer hem i höst


Nytt till jul...Vacker kudde som kommer hem i höst


RSS 2.0