I väntan på tomten

Vi fortsätter med färg och tapetrean och kommer att averka denna innan vi plockar fram julen, tror också att de flesta tycker att det är bra att inte börja för tidigt, så alla som vill köpa den speciella julklappen inslaget i det speciella paketet så håll ut så kommer det att finnas allt hos oss och  mer därtill och som vanligt har vi låga priser.

Emil har nu lagt ner ett gediget jobb så Hemsidan är nu på gång på riktigt och i och med den så kommer även webshoppen att öppnas och det kan väl vara jättebra för tex. Dellenbygden o Svågadalen att få shoppa där och få det hemskickat eller hemkört, fast roligast är ju när ni kommer till oss o hälsar på i butiken, men möjlighetetn finns iallfall.
Vi ska försöka lägga upp hela vårt sortiment så vill ni sitta hemma framför datorn o handla julklappar så går det också bra, paketinslagningen ingår o havretussen likaså.

Välkommen in nu och beställ tapeter,
vi bryter färgen precis som ni vill ha den i vår brytmaskin, ta med en kudde eller gardin så fotar vi färgen du vill ha och bryter den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0